Livrare gratuită în mun. Chișinău*

Aici regăsești cele mai frecvente întrebări adresate de clienții PAO Candles cu referire la lumânări,  dacă nu găsește răspunsul la întrebarea ta apelează la 068822744 sau scrie-ne un mesaj aici consultantul nostru te va ajuta.

Cumpărături pe magazinul online

Cum cumpăr produsele PAO Candles?

Navighează pe site, sau direct la categoriile de produse și alege produsele pe care dorești să le cumperi.

Deschide pagina produsului, cu un click pe imagine, alege culoarea potrivită, aroma sau scrie textul pentru personalizare, dacă este disponibil, alege cantitatea și apasă butonul „Adaugă în coș”.
După selectarea tuturor produselor pe care dorești să le achiziționezi , apasă butonul „Comandă”

Completează cîmpurile marcate cu * și verifică cu atenție dacă numărul de telefon, adresa de livrare și cea de facturare sunt corecte.

Alege metoda de plată  (transfer bancar, plată în numerar la livrare, plată cu cardul bancar)

După verificarea datelor bifați Am citit și sunt de acord cutermenii & condițiile.

Apasă butonul „Plasare comandă”, astfel comanda Dvs. va fi înregistrată.

Trebuie să-mi creez un cont pe site-ul PAO Candles?

Nu este nevoie să îți creezi un cont pentru a cumpăra produse de pe site-ul pao.md, totuși clienții care au conturi beneficiază de oferte promoționale sau cupoane de reduceri.

Atunci cînd plasezi pentru prima dată o comandă, bifează  cîmpul „Creați un cont?”.

Care sunt modalitățile de livrare?

Livrarea prin curierat:

  1. În mun. Chișinău, gratuit pentru comenzile ce depășesc 250 lei, sau 30 de lei/ livrarea pentru comenzile mai mici de 250 lei.
  2. Pe teritoriul Republicii Moldova, 70 de lei pentru orice localitatea rurală sau urbană, și primești produsele la ușa ta.

Achitări și cupoane de reduceri

Care sunt modalitatile de plata?

plată în numerar la destinaţie (ramburs)- dacă alegi această opțiune, vei achita în numerar curierului, atunci cînd se va face livrarea lumânărilor.

plată cu cardul bancar– poți face plata și online cu ajutorul unui card bancar prin intermediul sistemului de plăți securizate. Bifează această opțiune atunci cînd faci comanda, ulterior vei fi redirecționat către pagina de achitare, alege opțiunea potrivită pentru achitare (BPay, Visa, MasterCard  , Maestro, WalletOne, Webmoney.WMZ).

prin transfer bancar– Opţiune de plată pentru persoanele juridice, după plasarea comenzii pe email va veni nota de plată cu toate rechizitele necesare pentru procesarea plății.

Cum se folosește un cupon de promoție?

Accesează coșul de cumpărături, și găsești imediat întrebarea “Aveți un Cupon de Promoție „ scrie codul cuponului tău, apasă „Aplică cupon” și așa beneficiezi de reducere.

Comenzi & Returnări

În cât timp se efectuează livrarea?

Vei primi lumânările  PAO Candles în termen de 3-14 zile, în funcție de cantitate, sezon  dar și adresa de livrare ( local/internațional)

Aveți un magazin fizic?

Nu, momentan lumânările noastre se pot achiziționa online dar și de la târgurile și expozițiile la care participăm frecvent în Chișinău și alte orașe, anunțate pe pagina de facebook.

Vom actualiza lista de magazine pe parcurs.

Pot returna produsele?

Produsele cumpărate de pe pao.md pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier. Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțati prin telefon  068822744 sau pe email info@pao.md  intenția de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Produsul trebuie să fie returnat în condiții bune, fără defecte și deteriorări, în ambalajul său original. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.


Actualizare ..
Coșul dvs. este gol.
'