Livrare gratuită în mun. Chișinău*

Aici regăsești cele mai frecvente întrebări adresate de clienții PAO Candles cu referire la lumânări,  dacă nu găsește răspunsul la întrebarea ta apelează la 079033202 sau scrie-ne un mesaj aici consultantul nostru te va ajuta.

Cumpărături pe magazinul online

Cum cumpăr produsele PAO Candles?

Accesibil 24/24 7 zile din 7

Navighează pe site, sau direct la categoriile de produse și alege produsele pe care dorești să le cumperi.

Deschide pagina produsului, cu un click pe imagine, alege culoarea potrivită, aroma, alege cantitatea și apasă butonul „Adaugă în coș”.
După selectarea tuturor produselor pe care dorești să le achiziționezi , apasă butonul „Comandă”

Completează cîmpurile marcate cu * și verifică cu atenție dacă numărul de telefon, adresa de livrare și cea de facturare sunt corecte.

Alege metoda de plată  (transfer bancar, plată în numerar la livrare, plată cu cardul bancar)

După verificarea datelor bifați Am citit și sunt de acord cu termenii & condițiile. Pentru comentarii, comenzi personalizate și alte detalii este un câmp special unde puteți scrie solicitările Dvs.

Apasă butonul „Plasare comandă”, astfel comanda Dvs. va fi înregistrată. Veți primi confirmarea pe email ( verificați și mapa SPAM).

 

ONLINE: pe pagina de facebook PAO Candles,

 

Comenzile pot fi plasate de luni-sâmbătă între orele 08:00-20:00

Scrie-ne un mesaj pe pagina de facebook  , iar un operator îți va răspunde în cel mai scurt timp.

TELEFONIC  la 079033202

Apelurile vor fi preluate  de luni-vineri, 09:00-19:00 ( sâmbătă/duminică- zile libere) . Apelează 079033202/068822744 iar un operator va înregistra comanda Dvs.

Trebuie să-mi creez un cont pe site-ul PAO Candles?

Nu este nevoie să îți creezi un cont pentru a cumpăra produse de pe site-ul pao.md, totuși clienții care au conturi beneficiază de oferte promoționale sau cupoane de reduceri.

Atunci cînd plasezi pentru prima dată o comandă, bifează  cîmpul „Creați un cont?”.

Livrare

Care sunt modalitățile de livrare?

Livrarea prin curierat:

  1. În mun. Chișinău, gratuit pentru comenzile ce depășesc 300 lei, sau 35 de lei/ livrarea pentru comenzile mai mici de 300 lei.
  2. Pe teritoriul Republicii Moldova, 55-75  de lei pentru în funcție de adresă, și primești produsele la ușa ta, în localitățile rurale și urbane.

Achitări și cupoane de reduceri

Care sunt modalitatile de plata?

plată în numerar la destinaţie (ramburs)- dacă alegi această opțiune, vei achita în numerar curierului, atunci cînd se va face livrarea lumânărilor.

plată cu cardul bancar– poți face plata și online cu ajutorul unui card bancar prin intermediul sistemului de plăți securizate. Bifează această opțiune atunci cînd faci comanda, ulterior vei fi redirecționat către pagina de achitare, alege opțiunea potrivită pentru achitare (BPay, Visa, MasterCard  , Maestro, WalletOne, Webmoney.WMZ).

prin transfer bancar– Opţiune de plată pentru persoanele juridice, după plasarea comenzii pe email va veni nota de plată cu toate rechizitele necesare pentru procesarea plății.

Cum se folosește un cupon de promoție?

Accesează coșul de cumpărături, și găsești imediat întrebarea “Aveți un Cupon de Promoție „ scrie codul cuponului tău, apasă „Aplică cupon” și așa beneficiezi de reducere.

Comenzi & Returnări

În cât timp se efectuează livrarea?

Vei primi lumânările  PAO Candles în termen de 5-7 zile lucrătoare , în funcție de cantitate, sezon  dar și adresa de livrare ( național/internațional)

Aveți un magazin fizic?

Da,  lumânările noastre se pot achiziționa online și fizic în  magazinul partenerilor noştri Edujoc , Chișinău str. M.Eminescu 63, intrare din str. Alexandru cel Bun (vezi harta )(program:  Luni – Sâmbătă, 10.00-18.00, Duminică : zi liberă) dar și  la târgurile și expozițiile la care participăm frecvent, anunțate pe pagina de facebook.

Pot returna produsele?

Produsele cumpărate de pe pao.md pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier. Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțati prin telefon  068822744 sau pe email info@pao.md  intenția de a returna un produsul.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărătură.în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său.

Produsul trebuie să fie returnat în condiții bune, fără defecte și deteriorări, în ambalajul său original.

Produsele personalizate (cu numele/mesaje individuale) nu pot fi returnate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Actualizare ..
Coșul dvs. este gol.
'