Until September 1, our team will be on leave. During this period we do not take orders! Free delivery within Chisinau range* Tel: 079 033 202

„O lumânare nu-şi pierde nimic din strălucire atunci cînd aprinde o altă lumânare”

James Keller

Despre PAO Candles

Lumina caldă a lumânărilor a avut dintotdeauna puterea de a ne aduce linişte, armonie, sentimentul de „acasă”.

Noi, producem din 2014 lumânările care vor crea o atmosferă magică în casele dumneavoastră, fie în zilele de sărbătoare, fie în serile romantice, fie în momentele de relaxare şi meditaţie. Lumânările sunt lucrate sută la sută manual, de aceea punem o bucățică de suflet în fiecare. Pentru asta alegem cea mai bună parafină, cele mai bune accesorii, le sculptăm cu grijă, le ambalăm, şi le livrăm cu drag la casele dumneavoastră.

Lumânările sunt create în dependență de tematici, în diverse culori şi modele, dar putem realiza şi lumânări personalizate, care să se potrivească cel mai bine dorinţelor dumneavoastră, decorului de acasă sau de la birou.
Citește și ce spun alții despre noi, pe blog.

Ce înseamnă PAO?

PAO vine de la păun (în catalană “paó”), am ales această pasăre drept mascotă, pentru că este una colorată, atrăgătoare, extravagantă şi anume astfel de lumânări vrem să vă propunem. Misiunea noastră este să aducem un strop de lumină şi de culoare în casele fiecăruia! Lumânări făcute din dragoste pură….

Mărturiile clienților

Updating…
  • No products in the cart.